ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤO SITE ΜΑΣ

Το συνεργείο Auto Service Βιτσαξάκηs στο Ηράκλειο Κρήτης, αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο Toyota και αναλαμβάνει
service κάθε μάρκας αυτοκινήτου σε οικονομικές τιμές. 

Είμαστε κοντά σας από το 2016 στον τομέα της επισκευής αυτοκινήτων με εμπειρία, αξιοπιστία και ασφάλεια
στον έλεγχο και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ

 
 
SERVICE

SERVICE

Η πολυετής εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, σίγουρα θα μπορέσουν να προσφέρουν σε εσάς και στο αυτοκίνητό σας, τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση.

SERVICE

SERVICE

Είναι σημαντικό να τηρείτε το πρόγραμμα συντήρησης που συστήνει ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου και να ελέγχετε τακτικά τα επίπεδα λαδιών, την κατάσταση των ελαστικών, τα φρένα και άλλα κρίσιμα συστήματα του οχήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
CHIP TUNING

CHIP TUNING

Ο στόχος του chip tuning είναι να βελτιστοποιήσει την απόδοση του κινητήρα, αυξάνοντας την ιπποδύναμη, την ροπή και την απόκριση του κινητήρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να βελτιώσει επίσης την οικονομία καυσίμου.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Επιλέγοντας το κατάστημά μας για τη διάγνωση και επισκευή του οχήματός σας, θα έχετε την ασφάλεια ότι το όχημά σας θα φροντίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς με εμπειρία και τεχνογνωσία.

ΦΡΕΝΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ

ΦΡΕΝΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ

Η επισκευή των φρένων και των αμορτισέρ είναι σημαντική για την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας. Μην αναβάλλετε την επισκευή. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ένα ραντεβού και να αναλάβουμε το αυτοκινητό σας.

Έμεινες;

Έμεινες;

Εμείς είμαστε εδώ για να σε σώσουμε. Εμπιστευτείτε το συνεργείο μας για γρήγορη και αξιόπιστη βοήθεια στο δρόμο."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ